TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 Lei pentru Bucuresti si Ilfov

Despre noi - Bacania Constantin

Constantin Trasca sau Costica pentru cei apropiati, s-a nascut in anul 1916, in timpul Primului Razboi Mondial. A facut Armata si a fost trimis pe front in al Doilea Razboi Mondial. A supravietuit, iar dupa razboi a fost detasat in Constanta, la Graniceri. Dobrogea era o zona foarte greu incercata in acele vremuri. A inceput o mica afacere cu fructe si legume, care a crescut de la luna la luna, ajungand sa furnizeze alimente de baza, fructe si legume in toata comunitatea din Dobrogea, dar si in judete alaturate.

In anii '50 Constantin a dezvoltat un intreg lant logistic, a ajuns sa cumpere camioane Ford din America pentru a putea aduce de la distante cat mai mari, repede si in siguranta alimentele de care comunitatea avea atata nevoie.

Eu sunt Radu TRASCA, nepotul lui Constantin, si sunt aici pentru a continua misiunea pe care bunicul meu a avut-o in acele vremuri grele de acum 70 de ani. Sunt increzator si stiu ca intreaga comunitate are nevoie de un suport, asa ca dorinta mea estea de a aduce in casele oamenilor cele necesare. Am adaptat bacania pentru timpurile noastre si acum poti cumpara online tot ce ai fi vrut sa cumperi din magazine. Am numit-o dupa bunicul pentru ca valorile lui sa mearga mai departe.

 Ce iti oferim noi: 

  • preturi similare cu cele din marile magazine 
  • livrare rapida la tine acasa
  • siguranta deplina si conditii eficiente de livrare (evitam plata cash si dezinfectam in permanenta ambalajele folosite).

 Tu stai acasa, iar noi ne asiguram ca vei avea tot ce iti trebuie doar la un click distanta.

  Produsul a fost adăugat în coș